Support Chat
Preț redus! Strombafort (winstrol) Vezi mare

Doar online

Strombafort (winstrol)

Produs nou

Cutie cu 60 tab de 10 mg

Mai multe detalii

9992 Produse

Avem pe stock.

50,00 lei taxă inclusă

-20,00 lei

70,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

 Winstrolul este un steroid ce se administreaza pe cale orala, efectele sale fiind benefice pentru definire si constau in topirea grasimilor si lipsa retentiei de apa in tesutul adipos. Eficienta sa este crescuta cu efeci imediat, de aceea este recomandat sa se foloseasca des 50mg /zi sau la doua zile. Folosit in combinatie cu trenbolone si testosterone propionat duce la o crestere musculara cu o foarte buna definire. Winstrolul este un steroid preferat de atleti inaintea unei competitii datorita efectului sau imediat. Este interzisa folosirea acestui steroid de catre persoanele care sufera de afectiuni hepatice. Efectele nu se fac simtite daca nu este respectata o cura sanatoasa bogata in proteine. Acest produs nu duce la opturarea productiei proprii de testosteron ajutand la o foarte buna metoda de crestere a masei musculare.

În lumea de creștere a performanțelor steroizi androgenic mai anabolizanți transporta cu ei un scop primar dar de multe ori servi mai multe roluri secundare. De exemplu, Anadrol este un steroid mare pentru ambalare de mărime, acesta este rolul său principal dar poate fi foarte util pentru culturism competitiv ultimele săptămâni ale unui ciclu de tăiere chiar înainte de un spectacol. Apoi, desigur, avem steroizi mai versatile, cum ar fi testosteron si trenbolon, al căror rol principal joacă bine în orice tip de ciclu. Aici toate acestea, suntem preocupați de efectele Winstrolul și am găsit-o se potrivește cu ușurință în două scopuri bine intenționate; îmbunătățirea performanței globale atletice și ca agent de taiere pentru culturist dieta sau de șobolan, sală de gimnastică. În ambele cazuri, efectele Winstrol pot fi extrem de utile atât în ​​scopuri și, ca atare, găsim un steroid anabolizant in Winstrol, care are o locuință binevenită în îmbunătățirea performanțelor.

Pentru bodybuilder hormonul stanozolol are un loc important și, în general, acest lucru va fi în faza de concurs sau dieta; atunci când individul încearcă să taie. Efectele Winstrol sunt în mare parte responsabile pentru sprijinirea în producerea unui fizic plăcut; în special care gravitează în jurul aspectului de duritate. Unul dintre efectele principale ale Winstrol este de întărire a mușchilor, dar înțeleg că trebuie să fie deja într-o stare slabă pentru a culege această recompensă; ea nu va face un fizic de grăsime greu. Pentru suplimentarea optimă de utilizare a acestui steroid este cel mai bine atunci când corpul de grăsime este un nivel de cifre deja scăzut, de preferință unică; dacă nu sunt la un singur nivel de cifre pe care s-ar putea să așteptați și adăugați-l în odată ce sunt pentru rezultate maxime. O astfel de utilizare va oferi un uscător și aspect mai greu și una care ca bonus este, de asemenea, mai mult vasculare. În plus, deoarece acest steroid este apt spre creșterea rezistenței, în timp ce pe o dieta caloriilor restrictionat hormonul stanozolol va ajuta la mentinerea fortei si de a conserva tesutul muscular pierdut de multe ori, atunci când dieta; cuplu acest lucru cu efectele de întărire ale Winstrolul și ai un steroid anabolizant fin de taiere.