Support Chat
Vânzare! Clenbuterol Vezi mare

Doar online

Clenbuterol

Produs nou

Cantitate: 100 de pastile(1 cutie)

Concentratie: 0,4  mcg/pastila

Mai multe detalii

9886 Produse

Avem pe stock.

80,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

Doza recomandata: 40-120 mcg/zi

Beneficii:

  • accelereaaza si stimuleaza pierderea de grasime corporala

  • atenueaza simptomele astmului

  • ajuta la cresterea si dezvoltarea scheletului muscular

Pentru: avansati

Alte denumiri: Broncodil, Monorez, Xebron, Contraspasim

Clenbuterol este un medicament stimulent care actioneaza asupra receptorilor de tip beta-2! Desi nu poate fi clasificat drept steroid, in lumea culturismului a ajuns cel mai cunoscut arzator de grasimi. Pentru ca stimuleaza mitocondriile din celulele grase, se va inregistra o scadere a apetitului si o crestere a ratei metabolismului. Astfel, se poate pierde rapid in greutate, fara ca masa musculara sa fie afectata.

Acest produs actioneaza similar cu adrenalina si noradrenalina, pregatind corpul pentru efortul ce urmeaza si marind gradul de rezistenta la stres. Prezinta si un efect anticatabolic, insa acesta dispare dupa primele 18 zile.

Doza recomandata pentru Clenbuterol este de 40-120 mcg/zi! Aceasta poate fi minima la inceput si apoi crescuta treptat, deoarece medicamentul ramane in organism aproximativ 36 de ore si este nevoie de timp pentru a te obisnui cu prezenta sa. Se poate lua dimineata sau de doua ori pe zi si se administreaza pe o perioada de maxim 8 saptamani. Clenbuterol va fi folosit dupa un ciclu cu steroizi pentru a ajuta in recuperare sau in perioada de definire. Se va evita insa utilizarea acestuia daca exista probleme grave la nivelul rinichilor sau ficatului.