Support Chat
Vânzare! Testosteron Propionat (Prop Titan) Vezi mare

Doar online

Testosteron Propionat (Prop Titan)

Produs nou

 fiola de 100mg/1ml

Mai multe detalii

9995 Produse

Avem pe stock.

10,00 lei taxă inclusă

-5,00 lei

15,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

Testosteronul Propionat este un steroid injectabil , pe baza de ulei. Acesta ajuta la cresterea masei musculare intr-un mod mai eficient decat pe cale naturala, de asemenea ajuta si la cresterea fortei acumulate pe durata antrenamentului.

Se administreaza periodic , odata la doua zile, cantitatea recomandata find cuprinsa intre 50-100mg pentru sportivi de sex masculin. Efectul testoteronului propionat persista in organism timpt de 2-3 zile. O parte dintre sportivi il recomanda si pentru definire si slabire, deoarece acest steroid are o rata de retentie a apei si grasimilor foarte scazuta in organism. Efectele testosteronului propionat se pot amplifica daca este asociat cu o alimentatie sanatoasa, bogata in proteine de origine animala( sunt recomandate carnea de vita , carnea de peste si carnea de pui) dupa antrenament, iar inainte de antrenament va recomand sa consumati fructe deoarece sunt bogate in antioxidanti si in glucide, care reprezita principala sursa de energie a corpului uman. Pe durata curei este de preferat sa nu intretineti relatii sexuale deoarece prin ejaculare se pierd hormonii de crestere naturali si sintetici, iar ciclul de odihna sa incepa inaintea orei 12 A.M.

Efectele negative ale testosteronului propionat sunt datoarete compozitie sale chimice, esterul sau putand provoca iritarea si inflamare zonei unde se face injectia. Aceste efecte apar in functie de sensibilitatea fiecarui individ la injecti.

Concluzionand efectele pozitive ale acestui steroid sunt mai multe in comparatie cu cele negative.