Support Chat
Vânzare! Primobolan Vezi mare

Doar online

Primobolan

Produs nou

Cantitate: 1 ml fiola

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Metanolona Acetat

Mai multe detalii

9875 Produse

Avem pe stock.

20,00 lei taxă inclusă

-5,00 lei

25,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

Beneficii:

  • regleaza si intareste sistemul imunitar

  • aduce cresteri in forta musculara

  • promoveaza o buna recuperare dupa efortul fizic. 

  • ajuta la arderea grasimilor si definire

Alte denumiri: Primobola, Primobolan depot

Primobolanul este o substanta uleioasa pe baza de  metanolon acetate, fiind un steroid injectabil cu efect androgenic.acesta ajuta la arderea grasimilor , iar acumularea de forta si masa musculare este redusa dar se pastreaza in timp , chiar si dupa incetarea administrarii. Este un steroid usor fara efecte secundare. O doza optima este de 400 mg/sapt, doza ce ajuta si la arderea grasimilor; si poate fi combinat cu altii steroizi , acesta facund parte din clasa steroizilor usori.
Dozele de Primobolan poate fi dificil pentru unii să-și planifice. Mulți fac greșeala de a planifica dozele lor de Primobolan într-un mod similar cu cel al dozelor Primobolanului Depot, versiunea injectabile a Methenolone, iar acest lucru este o greșeală. Aceasta va dura mult mai mult decât Primobolanului Primobolanului Depot pe bază de miligram, în scopul de a obține rezultatele dorite, mult mai mult. Amintiți-vă, deoarece acest lucru nu este un steroid oral C17-alfa alchilat, pot exista probleme de absorbție, care face parte din motivul pentru care sunt necesare doze mai mari.
Dozele de sex masculin Primobolan:

Într-un cadru terapeutic, dozele de Primobolan standard, de sex masculin va cădea în 100-150mg pe zi interval. Într-un cadru de performanță, dozele de Primobolan standard vor cădea de multe ori în același interval de 100-150mg pe zi. Cu toate acestea, aceasta este una dintre puținele steroizi anabolizanți, care nu este utilizat mai puțin frecvent, la o doză mai mică care este decât cea terapeutică în cercurile de performanță. Multi atleti găsi 50-75mg pe zi pentru a fi tot ce au nevoie, atunci când compusul este stivuită cu alți steroizi. Indiferent de locul în care se încadrează dozele de Primobolan, utilizarea totală va dura în mod normal, timp de opt săptămâni. Acest lucru nu înseamnă durata ciclului totală este de opt săptămâni, acesta poate fi, dar acest lucru reprezintă doar porțiunea Primobolanului a ciclului. În cazul în care sunt utilizate numeroase steroizi anabolizanți, doze Primobolan mici sunt adesea acceptabile. Stivele care includ cantități semnificative de trenbolon și Masteronul pot beneficia foarte mult de la doze de Primobolan scăzute. Indiferent, cei mai mulți oameni vor găsi acest lucru să fie un steroid solid pentru taiere si performantele atletice, dar un pic mai slab pentru câștiguri semnificative în masă. Acesta poate fi utilizat în planurile în afara sezonului, dar dozele totale de Primobolan vor trebui în mod obișnuit să fie foarte mare pentru a acumula o recompensă. Acest lucru se poate obține scump și este adesea ineficientă, deoarece există alegeri mai bune pentru a face