Support Chat
Vânzare! Pharmatest P100 (Testosteron Propionat) Vezi mare

Doar online

Pharmatest P100 (Testosteron Propionat)

Produs nou

Pharmatest P100 (Testosteron Propionat Pharmacom) Fiola 10 ml 100 mg /ml

Mai multe detalii

9985 Produse

avem in stock.

140,00 lei taxă inclusă

-20,00 lei

160,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

Detalii: Testosteronul Propionat este un steroid injectabil , pe baza de ulei. Acesta ajuta la cresterea masei musculare intr-un mod mai eficient decat pe cale naturala, de asemenea ajuta si la cresterea fortei acumulate pe durata antrenamentului. Asimilatia steroidului are loc in maxim 24 de ore de la administrare astfel ca isi face efectul in cel mai scurt timp avand si cel mai mic ester.

Se administreaza periodic , o data la doua zile, cantitatea recomandata find cuprinsa intre 100-200 mg. Efectul testoteronului propionat persista in organism timp de 2-3 zile. O parte dintre sportivi il recomanda si pentru definire si slabire, deoarece acest steroid are o rata de retentie a apei si grasimilor foarte scazuta in organism. Efectele testosteronului propionat se pot amplifica daca este asociat cu o alimentatie sanatoasa, bogata in proteine de origine animala( sunt recomandate carnea de vita , carnea de peste si carnea de pui) dupa antrenament, iar inainte de antrenament e recomandat sa consumati fructe deoarece sunt bogate in antioxidanti si in glucide, care reprezita principala sursa de energie a corpului uman. Pe durata curei este de preferat sa nu intretineti relatii sexuale deoarece prin ejaculare se pierd hormonii de crestere naturali si sintetici, iar ciclul de odihna sa incepa inaintea orei 12 A.M.

Efectele negative ale testosteronului propionat sunt datorate compozitie sale chimice, putand provoca iritarea si inflamare zonei unde se face injectia. Aceste efecte apar in functie de sensibilitatea fiecarui individ la injectii.

Concluzionand efectele pozitive ale acestui steroid sunt intr-o masura mai mare in comparatie cu cele negative.

La finalul ciclului este recomandata terapia post ciclu.