Support Chat
Vânzare! Somatrope 15 ui Vezi mare

Doar online

Somatrope

Produs nou

Hgh Somatropina 15 u.i

Mai multe detalii

10000 Produse

Avem pe stock.

130,00 lei taxă inclusă

Mai multe informații

HGH - Human Growth Hormone ajuta la intarirea tesitului conectiv: cartilaje si tendoane. Acest efect duce la reducerea riscului de raniri din cauza antrenamentelor cu greutati foarte mari si creste forta.

Folosirea hormonului de crestere s-a raspandit din ce in ce mai mult in lumea sportului datorita numeroaselor efecte benefice. Pentru inceput, HGH stimuleaza cresterea in aproape toate tesuturile, in primul rand din cauza cresterii numarului celuleor si nu a maririi dimenisunilor acestora. Asta include muschii scheltici si in afara de ochi si creier toate celelate organe. Transportul aminoacizilor este deasemenea crescut, precum si sinteza proteinelor.

Datorita pretului ridicat, au aparut multe falsuri ale HGH-ului. O buna parte din cele ce se gasesc pe piata neagra sunt defapt HCG "imbracate" in ambalaje de HGH. Astfel de produse se pot depista printr-un test de sarcina cumparata de la farmacie. Aceste teste functioneaza prin depistarea HCG-ului din urina, prezent in timpul sarcinii. In cazul de  fata vrem sa aflam daca este HCG in fiolele noastre de HGH. Dupa cateva zile de la inceperea ciclului, injectati-va 1 ml de HGH inainte de culcare. Cand va treziti faceti testul de sarcina. Daca iese pozitiv inseamna ca ati fost pacaliti si ca defapt luati HCG si nu hormon de crestere.

Hormonul de crestere poate stimula si refacerea cartilagiilor si intarirea lor (un avantaj pentru cei care lucreaza cu greutati foarte mari). Dar pentru acest proces este nevoie de o substanta mediatoare, somatomedina (IGF - factorul de crestere insulinostimulator), care este secretata din ficat ca raspuns la hormonul de crestere. IGF este cea care promoveaza refacerea cartilagiilor. Nivelele cele mai crescute de IGF-1 apar la 20 de ore de la administrarea hormonului de crestere.

Chiar daca HGH are nevoie de IGF pentru a reface cartilagiile, poate de unul singur sa creasca lungimea oaselor; are efect benefic si asupra eritropoietinei, ceea ce influenteaza si mai mult anabolismul dar si anduranta.

Hormonul de crestere este eliberat de glanda pituitara prin pulsuri ritmice, in timpul somnului, de doua peptide: hormonul care elibereaza hormon de crestere si somatostatina. Aceste doua peptide sunt secretate pe rand. Cum va puteti imagina, hormonul care elibereaza hormon de crestere este cel responsabil de stimularea glandei pituitare.